THE RESTAURANT COUSINE
OLOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER ADIPISCING ELIT,
SED DIAM NONUMMY NIBH EUISMOD TINCIDUNT UT LAOREET DOLORE MAGNA ALIQUAM ERAT
VOLUTPAT. UT WISI ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCI TATION ULLAMCORPER
SUSCIPIT LOBORTIS.
DOSTĘP DO OLIVE BARU + PORCJA FOCACCI 39
-
SAMODZIELNIE NALEJ 4 OLIWY Z AKTUALNEJ SELEKCJI I BAW SIĘ W OLIVNEGO ODKRYWCĘ
2 CZARKI Z OLIWĄ + PORCJA FOCACCI 22
-
WYBÓR 2 OLIW PRZEZ OBSŁUGĘ I PREZENTACJA PRZY STOLE
DEGUSTACJA PROWADZONA PRZY OLIVE BARZE 58
-
PEŁNE OLIVNE DOŚWIADCZENIE
*
PREZETACJA OLIW PRZEZ OBSŁUGĘ PRZY OLIVE BARZE
4 CZARKI Z OLIWĄ + 2 PORCJE FOCACCI
CZARKA OLIWY 9
PORCJA FOCACCI 7
TABBOULEH / BÓB / OLIWA (V) 13
GRAVALAX / KOPERKOWY VINEGRET / OGÓREK (GF) 25
PAPRYKARZ ŚRÓDZIEMNOMORSKI / POMIDORY / OLIWKI / KAPARY / OLIWA (GF) 22
MUS Z KOZIEGO SERA / TYMIANEK / PIECZONA MORELA (W, GF) 22
FETA W CIEŚCIE FILO / MUS Z RABARBARU / MIÓD / ORZECHY (W) 23
CHRUPIĄCE KALMARY / PIKANTNY MAJO / SÓL CYTRUSOWA (GF) 24
ARBUZ / OWCZY SER / POMIDORY / MIĘTA / PIKANTNA OLIWA (GF) 17
CHŁODNIK Z POMIDORÓW (V) 32
-
SORBET MALINOWY / RÓŻOWY PIEPRZ / WARZYWA / OLIWA
TATAR WOŁOWY 49
-
CHRUPIĄCE CIASTO / MARYNOWANE SZPARAGI / SZCZYPIORKOWY MAJO / ŻÓŁTKO SV / OLIWA
SAŁATKA Z SEREM OLIVA (W) 39
-
RADICCHIO
-
NASZ SER
-
WINOGRONA
-
BEKON Z BAKŁAŻANA
-
WINEGRET MIODOWY
KANAPKA OLIVA 44
-
FOCACCIA
-
ROSTBEF
-
PESTO Z RUKOLI
-
PIKLE
-
PARMEZAN
-
SOS HOLENDERSKI
MAKARON Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ 67
-
WSTĄŻKI
-
POLĘDWICA WOŁOWA
-
MUS GRZYBOWY
-
OLIWA TRUFLOWA
-
PARMEZAN
RISOTTO Z PRZEGRZEBKIEM 47
-
BISQUE KREWETKOWY
-
PALONY KALAFIOR
-
PRZEGRZEBEK
-
POMIDORY CHERRY
KREWETKI 59
-
WINO MUSUJĄCE
-
MASŁO
-
CZOSNEK
-
KAWIOR
BULION Z PIECZONEJ PERLICZKI 38
-
PERLICZKA
-
SUSZONE MORELE
-
ZIOŁA
-
KLUSKI PARMEZANOWE
NOGA PERLICZKI 67
-
PUREE PIETRUSZKOWE / RZEPA / PIKLE / PALONA MARCHEW / SOS Z MANDARYNEK
MACKA OŚMIORNICY 95
-
PUREE Z SELERA / EDAMAME / SALSA SELER-POR / GRILLOWANE PĘDY PORA
HALIBUT 89
-
PUREE Z KALAFIORA Z WANILIĄ / PALONY KALAFIOR / SOS Z MIĘSEM MAŁŻ / TRUFLA
STEK Z POLĘDWICY 129
-
PUREE SZAFRANOWE / PANGRATTATO / SKORZONERA / MUS Z MORELI / DEMI GLACE
SCHAB JAGNIĘCY 74
-
PASTA BAKŁAŻAN-TAHINI / PUREE Z MARCHWI / BROKUŁ / JUS ZIOŁOWY
PIECZONY KALAFIOR (V) 54
-
PUREE Z KUKURYDZY / CHIMICHURRI / FASOLA JAŚ / ORZECHY
SURF & TURF (DLA 2 OSÓB) 269
-
POLĘDWICA WOŁOWA / RACZNICA (RODZAJ HOMARA) / PUREE SZAFRANOWE / PANGRATTATO
-
GRILLOWANA SAŁATA RZYMSKA / SOS BERNEŃSKI
PIECZONY JOGURT 34
-
MUS Z PORZECZKI / ŻELKA Z MANGO / CIASTKO OWSIANE
MUS CHAŁWOWY 32
-
SÓL MALDON / OLIVA EV / CZEKOLADA
TALERZYK SERÓW 42
-
ZAPYTAJ O AKTUALNIE DOSTĘPNĄ SELEKCJĘ